Ön itt van: Kezdőlap / Nemzetközi tapasztalatok

Terméktapasztalatok

NYILATKOZAT

A honlap szerkesztői nem állítják, hogy a Gano Excel termékek közvetlenül segítik a megelőzést vagy gyógyítást.

A honlap szerkesztői nem javasolják, hogy a Gano Excelt válaszd a hagyományos orvosi kezelésekkel szemben.

A Gano Excel által forgalmazott táplálékkiegészítők élelmiszernek minősülnek, s nem gyógyszernek, ezért legfeljebb kiegészítő készítményként használhatóak: bizonyos hiányállapotok kiegyensúlyozására, az étrendből hiányzó anyagok pótlására, esetleg speciális étrenden lévők táplálkozásának kiegészítésére hozták őket létre.

A terméktapasztalatok forrásai a Ganoderma Lucidum Testimonials és a Gano Excel Hungary hivatalos Facebook-oldalára érkezett bejegyzések, a Gano Excel Országos Találkozóin készült videofelvételek és az info@ganoexcel.hu-ra beküldött írások.
Ha neked is van véleményed, és szeretnéd, hogy megjelentessük, küldd el az e-mail-címünkre!

 

1.

"Ez egy csodálatos termék: segített a vérnyomásomat szinten tartani, és csökkentette a fájdalmaimat! Arról nem is beszélve, hogy a bőröm szebb lett, és tele vagyok energiával! Remélem, hogy sok embernek segít még ez a csodálatos készítmény!" - Tammy Lynn Crawley

2.
"Egy cisztát találtak a gyomromban, s az orvosom azt javasolta, hogy műttessem meg magam. Én inkább a tisztítókúra mellett dönöttem, és bevettem naponta 30-30 szem Ganodermát. Amikor szeptember 15-én visszamentem az orvoshoz, és a csomónak hűlt helye volt. Hiszek abban, hogy a Ganoderma segített eltüntetni. Szerintem mindenkinek fogyasztania kellene a Ganoderma gomba kivonatát." - Ron Kennedy

3.
"2008-ban gyakran éreztem magam rosszul, és a végtagjaim is zsibbadtak, ezért elmentem egy orvosi kivizsgálásra. Ott megerősítést nyert, hogy cukorbeteg és hyperuricaemiás vagyok. A doktor egy hosszú távú, gyógyszeres kezelést javasolt. Az állapotom nem változott, a kellemetlen érzés és a végtagok zsibbadása is megmaradt. Később fejfájástól szenvedtem, szédültem és az orrom is folyt. Rájöttem, hogy a szívemmel lehet gond. Arra biztattak, hogy forduljak orvoshoz, járjak további szűrésekre.
Szakemberhez fordultam. A zárójelentés szerint vírus támadta meg a szívemet. Míg a kórházban voltam, kómába estem. Az orvos elmagyarázta a bátyámnak, hogy a fertőzés tovább terjedt az agyra: ez paraplegiát eredményezhet, és végzetes lehet. A doktor elmondása szerint ők megtettek minden tőlük telhetőt, és remélték, hogy a családom felkészült a legrosszabbra. Miután számos szív- és agyműtéten estem át, visszanyertem az eszméletemet, és túléltem a betegséget, bár a testem jobb oldala lebénult. A gyengeségem miatt további kezelések is szükségnek tűntek. Valaki azt tanácsolta nekem, hogy szedjek Ganodermát, Excelliumot és Spirograsst a kórházban felírt gyógyszereken kívül.
Néhány hónappal később elkezdtem visszanyerni az eredeti testsúlyom, a vörösvérsejt-mutatóm normalizálódott, a szívverés stabilizálódott, és elmúltak a légzési nehézségeim. Sőt mi több, tagja lettem a Gano Excelnek! Azok, az emberek, akik megismerik az élettörténetemet és a tapasztalataimat, automatikusan hitelt adnak a Gano Excel termékeinek is!"

4.
"Körülbelül egy éve több alkalommal kórházba kerültem vérnyomásproblémák miatt. Azon a ponton, amikor a sürgősségin 200/179 értéket mértek, felismertem, hogy mennyire beteg vagyok, és elsírtam magam az ijedtségtől, ugyanis előzőleg naponta 3-szor 2 különböző gyógyszert szedtem, és változtattam az étrendemen valamint a sóbevitelen is. Aztán többen mondták, hogy a Ganoderma segít a vérnyomás problémák szabályozásában.
Hálát adok Istennek a Ganoderma miatt: kicsivel több mint egy év alatt ma már sokkal jobban érzem magam! A vérnyomásom több mint 6 hónapja stabilizálódott anélkül, hogy bármilyen gyógyszert szednék. Ami azt illeti, az orvosomat is meglepte az eredmény: ma már semmilyen gyógyszert nem ír fel a vérnyomásomra. Biztatott, hogy továbbra is folytassam a megkezdett utat, diétázzak, és minden rendben lesz."

5.
"Egy évvel ezelőtt, az agyvérzésemet követően lebénultam, és kerekesszékbe kényszerültem. A jobb kezemet és lábamat nem tudtam mozgatni.
Sok kezeléset és gyógyszert kipróbáltam, de egyik sem működött.
2009. június 18-án egy Gano Excel termékeket forgalmazó házáspár látogatott meg, akik bemutatták nekem a termékek előnyeit és nagyszerűségét. A készítmények 2 heti fogyasztása után piros foltok jelentek meg a testemen, de tudtam, hogy ezek átmeneti jellegűek.
A készítmények fogyasztásának elkezdésétől számítva a 3. hónap elején váratlanul változás történt: képes voltam kissé megemelni a kezeimet. A 3. hónap végére teljesen fel tudtam emelni a kezemet, sőt fel tudtam állni! Hála Istennek, mára képes vagyok sétabottal járni.
Köszönettel tartozom a fent említett házaspárnak, Mrs. Kamariah-nak és férjének, akik véleményükkel, tanácsukkal és támogatással hozzásegítettek a Gano Excel termékek fogyasztásához. Köszönöm a Gano Excelnek is, hogy ennyire jó és kiváló minőségű termékeket állítanak elő. Őszintén remélem, hogy a cég tovább fog növekedni, és képes lesz másoknak is legalább oly mértékben segíteni, amennyire velem tette."

6.
"A kezemen megjelenő pikkelysömör kezelésére legalább ezerféle gyógyszert próbáltam ki. Soha nem gondoltam volna, hogy a mindennapos Gano Excel kávék fogyasztástól jövök rendbe!
Egy barátnőm szintén hasonló problémától szenvedett, pikkelysömör volt a homlokán és a nyakán. Elkezdte ő is fogyasztani a Gano Excel kávékat és kapszulákat, és kevesebb, mint egy hónap múlva azt mondta nekem, hogy az ég küldött, ugyanis az érintett terület már nem viszketett, és nem volt piros színű sem: meggyógyult!" - Minda

7.
"Kaptam egy telefonhívást, ami megváltoztatta az életemet.
Krónikus gombás fertőzésektől szenvedtem. Az orvosom azt mondta, hogy pH-egyensúly problémám van. Különböző krémeket és gyógyszereket írt fel nekem.
Egy nap, amikor éppen a kórházba tartottam, felhívott egy barátnőm. Majdnem nem vettem fel a telefont, de az utolsó pillanatban mégis meggondoltam magam. Elmeséltem neki, mi történt velem. Nagyon furcsa dolgot válaszolt erre, de meggyőző volt: úgy tűnt, tényleg hisz abban, amit mond. Úgy döntöttem, megér egy próbát, és elkezdtem a Gano Excel kávékat fogyasztani, valamint a Gano Soapot használni. A Gano szappannal való fürdés után szinte azonnal éreztem a megkönnyebbülést, és a fertőzés nyoma is szinte azonnal eltűnt! A következő nap elmúlt a fájdalom is. Felhívtam a barátnőmet, és megkérdeztem tőle, mégis mi történt, mi volt a szappanban. Ganoderma, válaszolta. Ebben az időben nem voltam biztos benne, mit is jelent ez, csak annyit tudtam, hogy sokkal jobban éreztem magam tőle.
Továbbra is ittam a kávét. A szappant mindennap használtam, majdnem egy éven keresztül. Addigra teljesen elmúlt a lángoló érzés, és már nem szenvednek krónikus gombás fertőzésben.
Megvívtam a személyes csatámat. Nem akartam, hogy az emberek tudjanak a betegségemről, sokáig szégyelltem magam. De most úgy érzem, beszélnem kell erről másoknak, mert sokan szenvednek ugyanettől a problémától.
Most 25 évvel fiatalabbnak érzem magam. Nincsenek fájdalmaim, a légzésem sokkal könnyebb, az elmém éles és tiszta. Újra élettel telinek érzem magam, és ezért hálás vagyok a Gano Excelnek és a Ganodermának."

8.
"Egy nap súlyos fejfájással ébredtem. Eszembe jutott a barátom, aki adott nekem egy csomag Gano Excel ganodermás kávét. Először azt gondoltam magamban, úgysem fog rajtam segíteni, ahhoz túl erős a fájdalom, mégis úgy döntöttem, kipróbálom. Megcsináltam egy fél adagot, megittam, és arra gondoltam, milyen finom. Aztán 5 vagy 10 perc múlva észrevettem, hogy a fejfájásom eltűnt. Csodálkoztam, hogy ez tényleg megtörténhetett. Meggyőződésem, hogy a ganodermás kávé tényleg működik! Köszönet illeti a barátomat, hogy általa ráleltem egy új megoldásra fájdalom ellen." - Cheryl T.

9.
"Néha elfelejtem bevenni a gyógyszereimet, de a Gano kapszuláimat soha!
Az első agyvérzésemet 81 évesen kaptam, mialatt kórházban feküdtem ételmérgezés miatt. Ekkor 6 hetet töltöttem kórházban 1 hét helyett. A lányom 6 hónapnyi gondoskodása után ismét képes voltam magamat ellátni. 4 hónapja újabb stroke-om volt, amely hatással volt a memóriámra és a mozgáskészségemre egyaránt, ezért újfent gondozásra szorultam.
96 éves leszek november 23-án. Azt vettem észre, hogy mióta a lányom naponta ad nekem Ganodermát, ismét magabiztosan tudok bottal járni. Nincs többé szükségem kerekesszékre vagy járókeretre. A rövid távú memóriám javult. Sztómám is van, de a Gano szappan segítséget nyújt a tisztán tartásában.
Néha elfelejtem bevenni a gyógyszereimet, de a Gano kapszuláimat soha: segítenek abban, hogy jobban érezzem magam tőlük." - Elizabeth Pepene

10.
"A kutyánknak Ganodermát adunk
Április óta szedem a Ganodermát, azóta energikusabb vagyok és a koncentrációs képességem is javult. A 13 éves kutyánknak naponta fél kapszulát adunk: súlyos ízületi fájdalma miatt bicegett, inkontinenciája és hasmenése volt. Egy hónap után eltűntek a tünetei, és most ismét vidáman ugrándozik!" - Anna

11.
"Nincs több roham
A lányunk három éve álmában több alkalommal enyhe rohamokat kapott. Az egyiknek én is szemtanúja voltam, és nagyon megrémültem. Azóta a kislányom félévente EEG vizsgálaton esik át. Az utolsóelőtti EEG képernyője mindenhol enyhe rohamokra utaló jeleket mutatott ki.
A gyermekneurológusunk mondta azt, hogy félévente kontrollra kell járnunk. Akkor azon kezdtem el gondolkodni, mit tehetnék azért, hogy 6 hónap alatt változás álljon be a lányom állapotában.
Nekikezdtünk egy természetes MSG diétának. Aztán jött a Ganoderma. Eleinte Gano forró csokit itattam vele, de nem minden este. Amikor visszamentünk a neurológushoz, elképesztő módon a gyermekemnek normális lett az EEG-je. A doktornő megkérdezte, mit adtam neki. A Gano Excel termékeit – válaszoltam neki. Ki akarta próbálni, ezért adtam neki mintákat. Azt tanácsolta, folytassam a gyermek további természetes kezelését és a Ganoderma adagolását. Ez utóbbit soha nem fogom abbahagyni." - Jen

12.
"Szótlanul álltam, amikor a húgom által közölt rossz hír lassan eljutott az tudatomig: 'Anyának két napja van hátra'. Mama 2 nappal később elhunyt. 53 éves volt.
Mindkét nagymamám bélrákban halt meg – az egyik 52, a másik 66 éves volt. Nagybátyáim, nagynénjeim és több unokatestvérem szintén különböző típusú rákos megbetegedések következtében hagyott itt minket (az egyik, leukémiás unokatestvérem csak 34 éves volt). Az öcsém 55 évesen halt meg.
Azt hiszem, az édesanyám temetése utáni napon határoztam el, hogy szembe kell néznem a betegséggel, és sem műtétnek, sem sugarazásnak, sem pedig kemoterápiának nem fogom a későbbiekben alávetni magam.
2004 júniusában pontosan azon a napon ismertették meg velem a Ganodermát, amikor az orvosom elküldött ultrahangos vizsgálatra az alhasi fájdalmaim miatt. A doktor ezt követően elutazott, így két héttel később kaptam meg az eredményt.
Az orvos gondosan elmagyarázta, hogy méhrákom van, és ha kiveszi a méhemet, azután valószínűleg nem élnék hosszú és boldog életet.
Ezzel szemben, ha nem teszünk semmit, az eredmény ugyanaz lenne – nem volt sok választási lehetőségem! A doktor pedig elfogadta a döntésemet.
Úgy döntöttem, növelem a Ganoderma bevitt mennyiségét. Két, negyedévenkénti vizsgálat igen kedvező folyamatot sejtetett, ahogyan egy 14 hónappal későbbi vizsgálat is. Ez időben a méhnyálkahártya megvastagodásom az eredeti 6,3 mm-ről 2,8 mm-re csökkent (4 mm megengedhető posztmenopauzális korban). Orvosilag ez rendkívül ritka eredmény! Nagyon fontos, hogy a korábban leírt probléma, az endometrium csőszerű szerkezete már nem volt tapasztalható. Az orvosom azt mondta, nagyon örül az eredménynek.
A látogatás során azonban az orvos emlékeztetett arra, hogy az utolsó, néhány évvel ezelőtti kolonoszkópia premalignus polipokat mutatott, ezért elrendelt egy újabb kolonoszkópiás vizsgálatot. Örömteli esemény, hogy ez a teszt is jó lett!
2008-ban, kérésem ellenére az orvos azt mondta: "Nem küldöm további vizsgálatokra, mert nincs szüksége rá." Valamivel később elköltözött. Az új orvos elrendelte a kismedence vizsgálatát, és az eredmény ismét kiváló lett. Nagyon boldog vagyok, és hálát adok Istennek azért, hogy a Ganoderma mindig ott volt, amikor szükségem volt rá.
Továbbra is szedem a Ganodermát, egyrészt a jövőm miatt, másrészt pedig azért, hogy kiváló életminőségben, egészségben megérjem a közeledő 75. életévemet."

13.
"Mindig is aktív dolgozó voltam, egészen 4 évvel ezelőttig. Amikor abbahagytam a munkát, megbetegedtem. A Ganoderma fogyasztása után pozitív eredményeket tapasztaltam. A memóriám és a szemem javult, sokkal több erőm van kertészkedni és fizikai munkát végezni, és most már futni is tudok. Azt vettem észre, hogy a kezemen lévő szemölcsök eltűntek a Gano Fresh fogkrém alkalmazása után, és a bokámon is kezdenek elhalványodni. Egy, a lábamon lévő fertőzés is gyorsan begyógyult a Ganoderma szedését követően. A hajam ősz volt, de mostanában kezdett visszatérni az eredeti színe. Már nem szenvedek rossz emésztéstől és gyomorégéstől. Egy rákos folt eltűnt a kezemről a fogkrém használata után. Miközben a Ganodermát szedtem, kiütéses lett a testem, de ez volt az első reakció. Amint abbahagytam a táplálékkiegészítő szedését, a vérnyomásom 220-ra emelkedett, és a szívem 257-et vert percenként, ezért újra elkezdtem szedni a kapszulákat, mostanra már rendszeresen. Úgy érzem, mintha újjászülettem volna, soha nem fogom abbahagyni a Ganoderma szedését, mellette pedig a kávé ivását és a fogkrém használatát." - Sebastian

14.
"A kisfiam irányíthatatlan volt, nem tudtam mit kezdeni vele. Csak azt tudtam, hogy tennem kell valamit. Nem akartam, hogy így nőjön fel. Amikor nem kapta meg azt, amit akart, megállás nélkül sikoltozott és sírt, és bántotta a nővérét. Olyan kínos volt, amikor a nyilvánosság előtt így viselkedett. Nem tudtam, hogyan ültessem le a házi feladat elé, mert nem tudott összpontosítani semmire. A tanára minden héten figyelmeztetésekkel küldte haza amiatt, mert soha nem azt csinálta, amit mondtak neki.
Kétségbeesésemben orvoshoz vittem. Két vizsgálat után a kisfiamnál figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart állapítottak meg. Majd' megszakadt a szívem, féltettem a gyermekemet. Központi idegrendszert serkentő, metilfenidátot tartalmazó gyógyszert írtak fel neki – azt gondoltam, na EZT MÁR NEM! Nem akartam, hogy a fiam drogot szedjen!
Édesanyám adott neki fél Ganoderma és Excellium kapszulát és fél tasak forró csokoládét. Néhány órával később a fiam odajött hozzám, és azt mondta, meg kell csinálnia a házi feladatát. Ennyire gyorsan működött volna? - kérdeztem magamtól. Soha nem akarta megcsinálni a feladatát, mindig harcoltunk emiatt! Meglepetésemre 5 perc múlva odajött hozzám, és azt mondta, végzett. Átnéztem, és jó volt! Nagyon okos kisfiú (a nővére segített neki). Később probléma nélkül megfürdött, és korábban ment lefeküdni, mint azelőtt.
Mióta szedi a kapszulákat, a tanára le van nyűgözve a változástól. Azóta mindig jó jegyeket hoz haza, és sok dicséretet gyűjt be. Köszönet ezért a Gano Excelnek! Úgy érzem, megkaptam a jutalmamat..." - Crystal Thomas

15.
"2000 márciusában cukorbetegséget állapítottak meg nálam. Ezt követően megsérült a lábam. Amikor felszakadt a seb, gennyedzett és kellemetlen szagot bocsátott ki, ezért kötést kellett viselnem. A lábam üszkösödni kezdett. Számtalan kezeléssel próbálkoztam, mindhiába. Végül az egyik lábujjamat amputálták, én pedig feladtam a reményt.
Elkezdtem a Ganodermát fogyasztani. Egy hét telt el, genny szivárgott az üszkösödés helyén, szédültem és fájt a lábam. Türelemmel és a családomtól kapott támogatás segítségével folytattam a termékek szedését. A lábam lassan gyógyult. Nem éreztem többé fájdalmat, és az új szövetek növekedni kezdtek. 2 hónap után a seb teljesen meggyógyult.
Szeretném kifejezni őszinte köszönetemet azoknak, akik a ganodermás termékeket ajánlották nekem, és támogattak. Ma már újrakezdhetem az üzleti tevékenységemet is." - Sopiah Hamidul

16.
"1993. augusztus 9-én egy baleset során egy szemetes kocsi gurult az autómra. Ezt követően súlyos betegséget, úgynevezett fibromyalgiát diagnosztizáltak nálam.
Krónikus fájdalmaim voltak, állandóan alváshiánytól és migrénes fejfájástól szenvedtem, és elvesztettem az emlékezetemet. Az immunrendszerem veszélybe került, és ágyhoz kötve éltem majdnem két éven keresztül. Depressziós lettem, és nem láttam reményét egy hasznos, értelmes életnek.
E tünetegyüttest átélők több mint 90 %-a öngyilkosságban hal meg a folyamatos fájdalom és lelki gyötrelem miatt. Az egyetlen módszer a betegség kezelésére különféle legális narkotikumok, gyógyszerek szedése lett volna, amelyek komoly mellékhatásokat vontak volna magukkal, beleértve a szervi károsodás és a nagymértékű súlygyarapodás lehetőségét is.
Miután Gano Café 3 az 1-bent, Ganodermát és Excelliumot kezdtem fogyasztani, majdnem 11 éve először a fájdalmaim elmúltak. Szellemileg felfrissültem, fogytam 4 és fél kilót és két ruhaméretet 11 nap alatt.
Az én küldetésem az életben az, hogy mindenkivel megismertessem ezt a Ganoderma nevű csodát, hogy mások is az egészség hatalmával élhessenek, amely lehetővé teszi számukra, hogy a lehető legjobban legyenek!"

17.
"Az 5 éves kisfiam asztmás volt. Miután 3 héten keresztül Ganodermát fogyasztott, sok váladékot köhögött fel a tüdejéből. Ez körülbelül 2 hétig tartott, ezalatt egy-egy kapszulát szedett naponta. Korábban már attól rosszul volt, hogy a házból kiszaladt, és máris szüksége volt az asztmapipára. Majd egyik napról a másikra, mikor a testvérével versenyzett, már háromszor is körbe tudta szaladni a házat. Meglepetésemre, mikor befejezte, nagyokat lélegzett és nem kérte a pipát. Ez számomra egyszerűen elképesztő! Mikor magam is fogyasztottam a kapszulát egy hétig, a hátfájásom szinte teljesen megszűnt. Összesen 5 gyermekem van, kétszer kaptam a gerincembe érzéstelenítést, mikor császármetszéssel szültem. Ezek erős hátfájdalmat okoztak a későbbiekben. A menstruációm is elég rendszertelen volt. Miután 3 hónapon keresztül fogyasztottam Ganoderma kapszulát, minden megváltozott, és az életünk visszatért a normális kerékvágásba." - Germaine Winspear

18.
"Íme az én Ganoderma történetem:
Mielőtt egy évvel ezelőtt elkezdtem Ganoderma lucidumot szedni, úgy éreztem, egy roncs vagyok, sőt azt hittem, a későbbiekben ennél is rosszabb lesz az állapotom. Amikor kikeltem az ágyból, minden nap úgy éreztem, mintha elütött volna egy teherautó: fájt mindenem, és jó pár percig tartott, mire sikerült felkelnem.
Sok mindentől szenvedtem: krónikus fáradtságtól, Myalgic Encephalomyelitistől, fibromyalgiától, magas vérnyomástól, kettes típusú cukorbetegségtől, gyakori húgyhólyag fertőzésektől, nehéz és fájó végtagoktól, depressziótól, isiásztól, a rövid távú memória elvesztésétől, gyenge látástól, agorafóbiától, diverticulitistől, arcüreggyulladástól, túlsúlytól, agy ködtől, deformált bal csípőtől, őszüléstől. Öregnek és betegnek éreztem magam, és nagy fájdalmaim voltak.
Annak ellenére, hogy jómagam képzett ápolónő és gyakorlott természetgyógyász vagyok, én sem tudtam magamon segíteni. Az idő nagy részét ülve vagy fekve, alvással töltöttem, és olyan rosszul éreztem magam, hogy nem akartam tovább élni. Nem akartam a terhére lenni a csodálatos páromnak, aki azt mondta: 'Még ha etetnem is kell téged, soha nem hagylak el!'
Egy nappal azután, hogy bevettem az első adag kapszuláimat, ébredés után rácsodálkoztam, milyen élénken emlékeztem az álmaimra. Mivel ez évek óta először fordult elő velem, tisztában voltam vele, hogy valami fontos dolog történt. Ettől a naptól fogva folyamatosan javult az állapotom és a közérzetem, egészen addig a pontig, amíg már nem éreztem magamat öregnek és betegnek. A látásom nagy mértékben javult, és a hajam eredeti színe is kezdett visszatérni.
Pár hét alatt megemeltem a kapszula adagomat napi 2 x 6 darabra. Három hónapon keresztül ennyit fogyasztottam, majd lecsökkentettem a bevitt Ganoderma mennyiséget 2 x 4 darabra. Mostanra reggelente szabályosan kiugrom az ágyból, egész nap dolgozom, nincs szükségem sok pihenésre, sokat nevetek, fantasztikusan érzem magam, és az emberek megdicsérnek, milyen jól nézek ki. Az eBayen saját üzletbe kezdtem, ami nagyon lefoglal (a hét minden napján dolgozom, néha 16 órát egy nap), de szeretem ezt csinálni, és jól megbirkózom vele.
Őszintén hiszem, hogy a Ganoderma Lucidum változtatta meg az életemet, és soha többé nem szeretném azt érezni, amit a betegségem idején. Ezeket a csodás kapszulákat életem hátralévő részében szedni szeretném." - Helen Hazel, 65 éves (és egyre fiatalabb)

19.
"2001 decemberében vastagbélrákot diagnosztizáltak nálam. 2002 januárjában megoperáltak, és elkezdtek kemoterápiával kezelni. 2003-ban felülvizsgáltak és ismét megműtöttek, de csak megállapították, hogy a rák már elterjedt az egész hasamban. Az orvos azt mondta, már nem kell terápia. Elhagytam a kórházat. Egész nap az ágyban feküdtem, és nem ettem semmit. Fájt a hasam. Aztán Ganoderma lucidumot fogyasztottam. Egy doboz után a fájdalom csökkent, és nőtt az étvágyam. Még körbe is tudtam sétálni a szobában." - Mrs. Meng Yunqing

20.
"4 hete minden nap beveszek egy szem Ganodermát és Excelliumot. A vércukorszintem "története" a következő:
Mielőtt szedtem volna a Ganoderma és Excellium kapszulákat: 300
Miután a a Gano Excel termékeit elkezdtem fogyasztani: 1. hét: 252; 2. hét: 187; 3. hét: 153; 4. hét: 137.
13 éve ez az első alkalom, hogy a vércukorszintem lecsökkent! Annyira örülök a Gano Excel termékeknek!"

21.
"Elvesztettem az egyik vesémet egy balesetben, aztán rákot diagnosztizáltak a torkomban, a méhemben és a megmaradó vesémen. Lenyűgöztem az orvosomat azzal, hogy félig meggyógyítottam magam bio élelmiszerek 3 heti fogyasztásával. Aztán rátaláltam Ganodermára, és mostanra már teljesen megszabadultam a ráktól!
Ezenfelül az unokám nagyon beteg volt a születésekor, az intenzív osztályon feküdt. Ganodermát adtunk az anyatejéhez, a kórházat pedig 2 nap múlva elhagyhatta!" - Erickaunna Schmidt, 75 éves

22.
"Egy évvel ezelőtt még azt hittem, hogy nincs semmi a világon, ami szabályozni tudná a vérnyomásomat. De inkább beszéljenek az alábbi képek:

testimonial2magyar

Nem tudok elég hálás lenni, amiért megismerhettem a Ganodermát és a Gano Excel céget. Azóta egészséges és boldog vagyok, valamint gyógyszermentes életet élek."

23.
"17 éve krónikus cukorbeteg, 7 éve pedig ekcémás vagyok.
Elkezdtem naponta kétszer 3 Ganoderma kapszulát szedni. Két hónap után a cukorszintem normalizálódott (250-ről 120-ra csökkent az érték). A bőrekcémám teljes egészében eltűnt, és nagyon energikus lettem. Az egészségem megőrzése céljából pillanatnyilag 2-2 kapszulát szedek naponta.
Megjegyzés: Hálás vagyok a fiamnak, K.R.Velusamy-nak, valamint Mr. R.Radhakhrisnannak, amiért rábeszéltek ennek a terméknek a fogyasztására." - Mr. R. Ramasamy, 82 éves

24.
"Felfedeztem a mellemben egy borsószem nagyságú csomót, amely 4-5 hónap után elfertőződött. Az orvosom antibiotikumos kúrát írt fel, és amikor a gyulladás alábhagyott, elküldött szövettani vizsgálatra. Időközben már hat hete szedtem a Ganoderma kapszulát, és mire visszamentem a kiírt vizsgálatra, a csomó eltűnt." - Honora Broderick

25.
"Köszönöm, hogy elküldtétek a kávét. Ittam szombat reggel, aztán Gregnek, a férjemnek is adtam belőle, mert nagyon stresszes volt a munkája miatt. Én nagyon nyugodt vagyok a kávé fogyasztása óta. A cukorszintem is hosszú idő óta először 161-es szintre csökkent. Ez messze jobb, mint a szokásos 200-400 közötti értékek.
A fiam is kevésbé érezi magát stresszesnek, amióta fogyasztja. A barátnőjének még vannak kételyei, de mindketten elkezdték kipróbálni a termékeket." – Veronika Brown

26.

"Mielőtt megismertem a Gano Excelt, számos egészségügyi problémám volt. 5 éves koromban asztmás voltam, egészen 11 éves koromig. A köhögésem azóta is megmaradt, és az évek elteltével a tünetek is egyre nyilvánvalóbbakká váltak: légzési nehézségeim támadtak, a tüdőm egyre rosszabb állapotba került.

1999 augusztusára az állapotom tovább romlott, az orvosom is megerősítette, hogy magas vérnyomásban szenvedek - ettől kezdve a gyógyszerek váltak a legjobb társaimmá. Számtalan orvosi konzultáción vettem részt: köszvényem, szív- és veseproblémáim voltak. Nyomorultul éreztem magam amiatt, hogy az állapotom a gyógyszerektől függött.

1995 óta voltak gyomorfájdalmaim, 2003-ban végül húgyhólyag köveket diagnosztizáltak nálam. Ez alatt a 8 év alatt sok pénzt elköltöttem. 2003-ban megműtöttek, 2 követ eltávolítottak a hólyagomból. A műtét után azt a tanácsot kaptam, hogy vigyázzak az étkezésemre, hogy a probléma ne ismétlődhessen meg még egyszer.

2009 november 22-én az unokahúgom, aki Gano Excel hálózatépítő volt, meglátogatott pár ember társaságában. Jelenlétük áldás volt, ahogy bevezettek a kiváló termékek világába. Annak ellenére, hogy a Gano Excellel való találkozásom 'jobb későn, mint soha' alapon történt meg, mégsem túl későn történt ahhoz, hogy az egészségi állapotomban javulás következhessen be.

Az első látogatásuk alkalmával a füzeteket és a termékkatalógust mutatták meg. Az unokahúgom készített egy GanoCafé 3In1-t. Először kelletlenül ittam meg, tekintve, hogy a doktor diétázásra intett. 15 éven keresztül vigyáztam az étkezésemre, mert a 'rossz' ételektől felpuffadtam. De a kíváncsiságomnak és részben a meggyőző bemutatók következtében tettem egy próbát.

Meggyőztek a termékek hatékonyságát illetően, és többek között Ganodermát, Excelliumot és Gano teát vásároltam tőlük. Kemény folyamaton mentem keresztül: 15 napig köhögtem, egy hónapig könnyeztem, 3 napig hasmenésem volt. Kellemetlen tapasztalatok voltak, ugyanakkor azt éreztem, hogy ezek a tünetek hasznosak, és csak átmeneti jellegűek.

Mostanra az egészségi állapotom rettenetesen sokat javult. 6 hónapja használom a Gano Excel termékeit, és a 63. életévem betöltése után úgy érzem, egészséges vagyok. 2010. május 9. óta a kórház már nem számít a második otthonomnak.

Szívből köszönöm az unokahúgomnak és a másik Gano Excel hálózatépítőnek, hogy bevezetett a Gano Excel termékek világába. A Gano Excel találkozókon folyamatosan bővítem a termékekkel kapcsolatos ismereteimet, hogy minél több emberrel meg tudjam osztani a tapasztalataimat."

27.

"Ha túl sok édességet ettem (régi hibám), akkor ez a kávé kitűnő megoldás tej és cukor nélkül." Kis Ágnes

28.

"A fiamnak colitis ulcerosája (fekélyes vastagbélgyulladás) van. Ötödik éve szenved vele, de most végre örömhírrel szolgáltak. A második doboz Cordycepstől rendbe jött a vérképe, jó lett a süllyedése, és helyreállt a vashiánya is! Szeretném, ha több hasonló beteghez, Crohn-osokhoz is eljutna a tapasztalatunk!" egy anyuka

29.

"120 évig fogok élni a Gano segítségével. Remélem, látni fogjátok!" Fábiánné Ottilia

30.

"Ez a legfinomabb csokoládéital, amit valaha ittam!" Dr. Réthyné Gyenes Hajnalka

31.

"Pár hónapja nagyon kiszáradt a kézfejem, bármivel kentem, csak pár napra tüntette el a szárazságot. Kipróbáltam a Gano szappant nem egészen 2 hete. Azóta minden nap használom, most már nem csak kézmosásra, hanem teljes testre tusfürdő helyett. A bőrömön látható a javulás, sőt már majdnem teljesen megszüntette a szárazságot, a bőrszínem sokkal üdébb lett." - Mészáros Claudia

32.

„A GanoCafé Classic nagyon jó a reggeli fejfájásra, szeretem." Csiki Irma

33.

„A GanoExcel kávé egyenesen ISTENI, nem csak egészséges." Hosser Mária

34.

"2008 óta szedem, forgalmazom a Ganodermát. Több mint 100 ügyfelem szedte, de egyik sem, hangsúlyozom: EGYIK SEM mondta, hogy nem jó, nincs pozitív hatása. Engem nem kell meggyőzni!" Végh Árpád

35.

"Én a kávét és a teát is iszom, és a kapszulát is fogyasztom. Szörnyű nyelőcső- és gyomorfájdalmaim voltak az autoimmun betegségem miatt, de két hete, ahogy a kapszulát elkezdtem szedni, szép lassan elmaradt a fájdalom, és enni is tudok." Simó Ildikó

36.

"Pénteken édesapám egy szöggel félig leszakította a jobb kisujját. Nagyon csúnya sebe lett, orvoshoz nem megy. Tegnap, azaz vasárnap voltam nála: nagyon csúnya a seb, mondtam neki, hogy kössünk rá egy ganodermás teafiltert. Beleegyezett. Ma reggel átmentem megkérdezni, hogy van. Levettük a filtert az ujjáról, és nem akart hinni a szemének - elkezdett összeforrni, és már nem is dagadt. Ma új filtert tettünk rá. Köszönjük, ganoderma!" Gusztonyi Melinda

37.

"Remélem, tudok segíteni másoknak ezzel a pár sorral.
Tízen éve szenvedtem a könyököm érdességével. Sokszor úgy kiszáradt és berepedezett, hogy a kezem nem tudtam mozgatni a fájdalomtól. Sok-sok kenceficét kipróbáltam már rá, még birkafaggyút is, de minimális volt az javulás. Teljesen véletlenül megemlítettem Melindának ezt a pitiánernek tűnő problémámat.
Ő olyan őszinte odaadással ajánlotta nekem a Ganodermás szappant a könyököm bedörzsölésére, hogy bár nem hittem benne, de kipróbáltam. Pár napos használat után lényeges javulást vettem észre. Három hét múlva már nekem is olyan szép egészséges könyököm lett, mint az emberek nagy többségének!" Mándity István

38.

„26 éves koromban lettem nagybeteg. Az orvosok 10 évet adtak arra, hogy meggyógyuljak. Rengeteg gyógyszert, szteroidot kellett szednem, amelyek nem tettek jót, ezért elkezdtem kutatni más gyógymódok után. Nagyon sok mindent kipróbáltam, de az áttörést a Gano Excel Ganoderma gomba alapú termékei hozták. Csatlakoztam a Gano Excelhez, és elkezdtem a kúrát. Fél évig nem tudtam menni, lázas voltam, de 6 hónap után elkezdtem gyógyulni. És most itt vagyok. Már csak nagyon kevés szteroidot szedek, a mellékhatása is fokozatosan múlik, és az állapotom egyre jobb. Például a szememet 17-szer műtötték, de amióta a Spirograsst szedem, olvasásánál le kell tennem a szemüveget." - Kovács Sándorné Katalin

39.

„A Cordycepstől az állóképességem napról napra jobb lett. Éreztem a kondíciómon, hogy az edzéseken, meccseken sokkal jobban tudok teljesíteni. Megérte. Nem az történt, hogy egy év után jött ki az eredménye, hanem hétről hétre éreztem a teljesítményjavulást. Sokkal jobb szezont futottam azután, hogy elkezdtem szedni a Cordycepset." – ifj. Bartha Levente

40.

„Szeretek jókat enni, szeretek jókat inni, szeretem a vörösbort, amitől ugye savasabb lesz az ember. Ezeket elmeséltem a későbbi szponzoromnak, aki a Gano Excel termékeit ajánlotta. Nem nagyon hittem az ilyenekben, de tettem egy próbát. Másfél-két hónap múlva ugyanannyi borfogyasztás mellett megszűnt a gyomorsavam, és ezt valószínűleg a ganodermának köszönhetem.

Másfél-két évvel ezelőtt a feleségemnél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak. Végigjártuk az orvosokat, még egy professzorhoz is eljutottunk. A szokásos dolog történt: felírtak 3-4 gyógyszert, köztük egy idegnyugtatót is, ami oda vezetett, hogy a feleségemnek óránként le kellett feküdnie, és egy-másfél óra ébrenlét után kétszer annyit aludt. Éjszakánként rémálmai voltak, még az ágyról is leesett. Terivel, a szponzorommal erről is beszéltünk április környékén, amikor elindult a Gano Excel Tavaszi kúra elnevezésű promóciója /megj.: a promóció tartalma 1 doboz Gano Garcinia, 1 doboz Gano tea, 1 doboz Gano szappan és 1 doboz Classic kávé, a kúra javasolt időtartama pedig 3 hét volt – a szerk./.
Nem volt kétségem: azt gondoltam, hogy ezt feltétlenül meg kell próbálnunk. Megcsináltuk a kúrát (azóta Excelliumot, kávét, teát és csokit fogyaszt az egész család, semmilyen boltban megvásárolható dolgot nem veszünk ezek helyett), és a feleségemnek csökkentek a tünetei: többet van ébren, és részben ellátja azokat a házimunkákat, amiket előtte is csinált (pl. mosás, vasalás, főzés). Nemcsak megállt ez a folyamat, de javult is. Remélem, a továbbiakban is fennáll majd ez a tendencia.
Egy hónapja az orvos által felírt tablettákat félve elhagytuk, és a következő receptet már ki sem váltottuk. Őszintén azon gondolkodom, hogy elmondjuk-e az ideggyógyászának, de valószínűleg nem fogjuk. Lehet, hogy találunk olyan orvost, aki támogatni fogja ezt a kúrát, amit elkezdtünk....

Van egy 3 éves kisfiú, akinek a nagymamájával egy házban élünk. Múlt héten szúnyogcsípéssel teli kopogtatott be hozzánk. Bekentem Gano Fresh fogkrémmel. Másnap reggel semmit nem láttam rajta! A legérdekesebb azonban az, hogy 3-4 óra elteltével két idegen szomszéd gyerek kopogott be hozzám, hogy kenjem be őket is a krémmel." – Thiel László

41.

„1986 óta gyógyszerallergiás vagyok. Azóta kerestem a legjobb termékeket, de sajnos sok helyen csalódtam. Az egyik, ami a legjobban zavart, hogy más MLM-cégek az anyagiakat helyezték előtérbe, és nem az embert vagy az egészséget.
Nagy kávéfogyasztó vagyok. A Gano Excel előtt a kávét mindig citrommal ittam, mert az semlegesítette a csersavat, de amióta ezt a kávét iszom, erre nincs szükség. Ami még nagyon fontos volt számomra, hogy ezelőtt erős aranyér-vérzéseim voltak. Az olvasott terméktapasztalatoktól felbátorodva elkezdtem a problémára a fogkrémet használni. Megszűnt a viszketés és a vérzés.
A magas vérnyomásomra teát kezdtem inni. Az előírás szerint készítettem el, mire begörcsölt a nyakam. Fölhívtam Gabikát (a tanácsadómat), hogy mit csináljak. Azt mondta, hogy hagyjam abba, de erről szó sem lehetett, hiszen a termék levitte a 200-as vérnyomásomat. Felhígítottam egy kicsit. 3 hónap alatt fokozatosan visszaállítottam az eredeti arányt, és most már nincs semmi gondom. " – Sasvári Pálné

42.

„Egy ismerősöm adott egy tasak Gano Excel kávét. Azt mondta, kóstoljam meg, mert ettől egy szklerózis multiplexes lány – akivel én is találkoztam, és láttam a leletét is – kijött a tolókocsiból. Amikor elmondták nekem, hogy a kávéban ganoderma gomba van, a homlokomra csaptam, és arra gondoltam, hogy micsoda ötlet: az ember élvezi a kávét, közben pedig gyógyul is! Egy percet sem haboztam, beregisztráltam. A harmadik kávé után a lábaim szinte repítettek engem az úton – azóta többen is visszajelezték ezt nekem." – Peller Terézia

43. 

„Tegnap este a kutyánk, a magyar vizsla Mimi, bement a fürdőszobába a fiamhoz. Addig nyüszített neki, amíg oda nem engedte a fürdőkádhoz.
A kád szélén volt a Gano Soap ganodermás szappan kis darabja: a kutya elvette, és kiment vele az udvarra. Letette a földre, és rajta hempergett, mint aki dörzsöli magát a szappannal, mi pedig csodálkozva figyeltük, hogy mit csinál.
Az állatok tudják, mire van szükségük. Mondta is a fiam, hogy a ganoderma szappannal fogja megfürdetni a kutyát." - Peller Terézia

44.

„Lassan 10 éve van colitis ulcerosám (fekélyes vastagbélgyulladás). 2 éve nagyon súlyosra fordult az állapotom. 2 hónap alatt 20 kg-ot fogytam, kórházba kerültem. Az orvosok újabb és újabb gyógyszerekkel próbáltak kezelni. Nem adtam fel a harcot, kipróbáltam egyéb alternatív módszereket. Így jutottam el Melindához, aki a Cordycepset ajánlotta nekem. Mikor elkezdtem szedni a terméket, a gyulladási szintem (CRP) 21.7 volt, étel nem maradt meg bennem, 3 hónapja már csak egész álló nap feküdni tudtam, és alig tudtam ellátni magam. 1-2 hét után kezdtem érezni a gombakészítmény hatását: a majdnem fél éve tartó hasmenésem megszűnt, és végre élhető életem lett! Jelenleg 0,9 (!!!!) a CRP-m, sportolok és ÉLEK! Már nem fogyasztok minden nap belőle, de így is jól vagyok! :-)" - Grecula Rita

45.

"Egy kissé túlsúlyos 60 éves férfinak ajánlottam a Garciniát, akinek az egyik lábát amputálták. A másik lábát szerette volna megmenteni.
Pár hónap múlva örömmel újságolta, hogy fogyott pár kilót, és jó lett a koleszterinszintje is, ezért az orvosa kevesebb alvadásgátlót írt föl neki. Megmentettük a másik lábát!
Megtanultuk, hogy a Garcinia az erek kéményseprője, az érrendszer takarítója." - Nyistyár Mária

46.

"Amióta Gano Excel tag vagyok, és rendszeresen fogyasztom a termékeket (többek között a finom, egészséges kávéjukat), jobban érzem magam, és sokkal energikusabb vagyok!!!!!!!!" – Forgács Istvánné

47.

"Teljesen friss tapasztalat a Gano Excel tea és a Gano szappan kiváló hatékonyságáról. Nekem már bizonyított.
2 hete Luca lányom könyökhajlatán reggelre érdekes piros folt keletkezett. Kicsit meglepődtem, mi lehet ez (dokumentáltam a történetet a hitetlenkedők kedvéért).
A Gano szappant felhabosítottam egy kis vízzel, és bekentem vele a foltot. Estére már ki is repedezett. Éjszakára benedvesített teafiltert kötöttem rá. Reggelre szebb lett, de még nem volt tökéletes, ezért folytattam a kúrát: nappal szappan, éjjel teafilter. Szépen javult a lányom keze. A harmadik naptól kezdve csak naponta háromszor kentem a szappannal. A folt ma 2 hete jött elő, és mára szinte teljesen eltűnt.
Nekünk segített (lásd a képeket): ilyen volt, és ilyen lett." – Gusztonyi Melinda

1.reggel2.nap este2 hét után

 48.

„Két éve fogyasztom a Gano Excel termékeit. Először a Classic kávéval kezdtem, ami nagyon jó hatással volt a gyomorsavtúltengésemre.
Egy idő múlva elkezdtem fogyasztani a ganoderma teát is: megfigyelésem szerint a kávé és a tea együttes fogyasztása pozitív hatással volt a májamra és epémre. Ezért úgy döntöttem, hogy a 70 év feletti szüleimnek is ajánlani fogom a termékeket.
Édesanyám akkoriban az Alzheimer-kór kezdő stádiumában volt. A kávé után, mintegy fél éve az Oleaf Gano Rooibos teát is elkezdte fogyasztani. Rendbe jött az emésztése. Azóta mindennap issza a ganoderma kávét és teát, és ha kifogyóban vannak a filterek, máris sürgeti az utánpótlást.
2 hete, a szokásos éves kontrollon pedig az orvos megdöbbenve tapasztalta, hogy édesanyám állapota 1 év alatt semmit sem romlott. Azt mondta, érthetetlen számára, ugyanis ilyen esettel még nem találkozott." - F. Beatrix

49.

„Az anyósom pikkelysömör betegségben szenvedett már közel 10 éve. Az egész testét ellepte, a lábától a feje tetejéig. Hallani sem akart alternatív megoldásról, csak az orvosában bízott. Kemény szteroidos gyógyszereket szedett, a bőre teljesen elvékonyodott, kirepedezett, folyamatosan vérzett valahol.
Egyik éjszaka kaptuk a telefont, hogy fullad a mama, feldagadt a nyelve, kapott egy gyógyszerallergiát. Szerencsére időben értünk el vele az ügyeletre, meg tudták menteni.
Ezután már nem merte bevenni a gyógyszereit, és beleegyezett abba, hogy valamilyen természetes készítménnyel próbálkozzunk.

Köszönettel tartozunk Dobosiné Áginak, aki megmutatta nekünk a Gano Excel készítményeit. Javaslatára a Ganoderma kapszulát kezdte fogyasztani a mama, napi 1, majd napi 2 kapszulát, mellé naponta 2 liter Gano teát ivott. 2 hónapig szinte semmi változás nem történt, viszont a harmadik hónapban rohamosan kezdett tisztulni a bőre. A harmadik hónap végére teljesen egészséges lett, a pikkelysömörnek nyoma sem volt sehol a bőrén.
A kapszulát azóta is folyamatosan szedi, már amikor nem felejti el bevenni, a teával 3 hónap után 1 hónap szünetet tart, majd folytatja a fogyasztását.

Azóta is egészséges a bőre, kint lehet a napon, emberek közé tud menni; nemcsak az egészsége, de az élete is jobb lett általa!

Köszönjük Gano Excelnek, hogy ilyen jó hatásfokú termékei vannak, és köszönjük Dobosiné Áginak a segítséget!" – Lendvai Zoltán (Tótszerdahely)

50.

„Nem is tudom, hol kezdjem, de el szeretném mondani, mit tett értem a Termék.
Adósságba vertem magam az orvosi számláim kifizetése miatt. Többször előfordult, hogy azért mondtam le vizsgálatokat, mert újabb számlák felhalmozását már nem engedhettem meg magamnak. Hitelezőim voltak, akik állandóan hívogattak, nem hagytak nyugton. Gyűlöltem a postaládához menni, és arra gondolni, hogy tele van olyan számlákkal, amelyeket nem tudok kifizetni.
Most már 2 éve annak, hogy nem kell orvoshoz vagy az ügyeletre mennem. Drámai javulás állt be az egészségi állapotomban. Sokkal fiatalabbnak érzem magam, évek óta először lábra tudok állni, energikusabb lettem. Tisztább lett a gondolkodásom is. Az orvosom csökkentette a gyógyszereim adagját, párat közülük el is hagyhattam. A karomban és a lábamban javult a vérkeringés, nem zsibbadnak már a végtagjaim. Az alvási apnoe szindrómám is a múlté már. Korábban minden nap fejfájás gyötört (néha egész napon át). A bőrbetegségem elmúlt (nyitott orrú cipőt is tudok már hordani). Tovább tudok lépni. Észrevettem, hogy két éve, amióta Gano Excel termékeket használok, számos pozitív változás állt be az egészségi állapotomban. Ezúton szeretném megköszönni Neked és a Gano Excelnek, amiért megismertettétek velem a termékeket." Emily

51.

"A fiam fehér zokniját a feleségemnek semmilyen hiper-szuper fehérítővel sem sikerült visszavarázsolnia az eredeti színére. Végül bedörzsölte Gano Soappal, és betette a mosógépbe: eredményként egyetlen folt se maradt rajta, szép fehér lett." - Eckl Géza (Egerszalók)

52.

"Megkerestem egy egy éve regisztrált tagunkat: akkoriban a 35 év körüli párjának igen rossz volt a labor szerinti májfunkciója. A felírt gyógyszerek helyett a Cordyseps-et szedte 3 hónapon át, naponta 2 szemet. Azóta rendbe jött a problémája, meggyógyult." - Kovács Gyuláné (Mélykút)

53. 

"Egy nem várt tapasztalat a Gano Excel O'Leaf Gano Rooibos Drink italával kapcsolatban.
Helyszín: Eger, Magyarok Vására, Egészségügyi sátor, vércukor- és koleszterinszűrés. 120 fő szűrése során 14 kiemelkedően magas értéket talált a szűrést végző hölgy.
Mindegyikőjükkel megitattunk 1-2 dl Rooibos italt, és 20-30 perc múlva kontrollszűrés következett: mind a 14 esetben 6-6,4 közötti értéket mért a műszer. Közben senki nem fogyasztott mást.
Nyolc évem alatt, amióta ismerem a terméket, csak most volt lehetőségem ilyen mértékben tesztelni, hogy mire is képes, ilyen rövid idő alatt is.
Nem csoda, hogy a 19 literből kb. 5 liter maradt, de ez sem veszett kárba, mert a fürdővízbe keverve további csodálatos hatásait lehetett élvezni." - Eckl Géza (Egerszalók)

ganodermás tea fürdő

54.  

 „Találkozás a csodával, amikor bajban vagy. Nagyon fújt a szél, és ilyenkor szokás szerint a szemed, szád telemegy porral. De milyen porral? A mai világban sajnos fertőzött a por is. 6 óra múlva bedagadt a szemem, és gennyes váladékos lett. Készítettem teát, 2 dl meleg vízbe (40 fok) egy filtert tettem. Hagytam kiázni, és szemmosó üvegcsével, amibe a teát öntöttem, elkezdtem mosni a szememet. Többszöri öblítés után kitisztult belőle a genny. 2 nap alatt teljesen meggyógyult a szemem. Ahogy gyógyult, úgy hígítottam a teát. Javaslom, hogy hígított állapotban általános karbantartást végezzünk a szemen. NE VIGYÜK TÚLZÁSBA! Béltisztításnál csak a teát igyuk addig, amíg a széklet könnyen távozik, és nincs puffadás. Közben könnyű ételeket fogyasszunk. Jó közérzetet kívánok!" - Fábián Józsefné Ottilia (Zalaegerszeg)

55.

„Nem is olyan régen csak 64-es nadrágba fértem bele, majd jött 2014. február 17, amióta Gano Excel termékeket fogyasztok újra, és ma, 2015. május. 25-én már 52-es nadrágot hordok. Nem fogyóztam, "csak" letisztult az ízvilágom, és most a tiszta ízeket kívánom. Nem mozgok többet, és azt eszem, amit megkívánok." – Eckl Géza (Egerszalók)

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190