Ön itt van: Kezdőlap / Üzletembereknek

Kérdezz tőlünk!

Gano Excel: egeszség és család

Ha felkeltettük az érdeklődésed, iratkozz fel ingyenes hírlevelünkre, vagy írj nekünk!

 

Nézd meg, hogyan készülnek a Gano Excel termékei!

Ganoderma film

Motiváció 2015

A további webkonferencia témákért kattints!

Elismerés - amire minden ember vágyik

Évnyitó webkonferencia anyag: Motiváció 2015

Legyél bár kezdő ifjú titán vagy évek óta a szakmában pörgő profi hálózatépítő, esetleg a téli szunyókálásából éppen ébredő lehetőségkereső, ahhoz, hogy jól kezdd az üzleti új éved, rendelkezned kell azzal a többlettel, ami előrehajt, és bátrabbá, kommunikatívabbá és lelkesebbé tesz a többi embernél. Mindahhoz pedig, hogy ezek tartósan a tieid legyenek, el kell sajátítanod az ön- és a mások motiválásához szükséges eszközöket.

Jó, tudom, sokat koptatott témáról van szó, és talán valóban egyetértesz a fontosságával is, de most félre az üres frázisokkal! Alább olyan, a hétköznapokban alkalmazható praktikákat fogsz kapni, amelyek mindennapi gyakorlása elengedhetetlen ahhoz, hogy dinamikusan bővülő hálózatépítőid a jó példádon keresztül sajátítsák el a szakmád velejét.
A következő kérdések elméletben vagy gyakorlati tapasztalatod során már biztosan felmerültek benned:

• Hogyan fogom rávenni magam, hogy az aznap megkezdett 25. telefonhívásom előtt is ugyanolyan lelkes legyek, mint az első előtt?
• Hogyan érjem el, hogy az én csapatomból vegyenek részt a legtöbben a céges rendezvényen?
• Mi lehet az oka annak, hogy a hozzám hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek kitüntetéseket vesznek át rendszeresen, míg én még mindig csak gondolatban indítottam el a Rubin igazgatói lábamhoz szükséges 2 új alsóvonalam?

A folytatást itt találod 

Bővebben:

Miért a Gano Excel?

Miért válaszd a Gano Excelt?

Élvezeti szempontból: A Gano Excel olyan fogyasztási cikkeket árul, amelyek nem csak finomak, de a Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) jótékony hatásait is magukban foglalják.

Minőségi szempontból: Az alapító - elnök nem elsősorban üzletember, hiszen mikológusként 1983 óta kutatja a gombák különböző fajtáit, a kiváló minőséget ezáltal maradéktalanul garantálni tudjuk.

Befektetési szempontból: A belépési díjunk mindössze 2850 Ft – ezért cserébe egy mappát, egy szerződést és örökös tagságot kapsz, törzsvásárlói áron jutsz hozzá a Gano Excel által forgalmazott termékekhez, illetve promócióinkat is igénybe veheted.

Üzleti szempontból: Ha szereted a termékeinket, és szeretnéd másokkal is megismertetni őket, bevételhez juthatsz.

Hangulati szempontból: Nálunk nem kell a folyamatos teljesítménytudat következményeként fellépő stresszben élned – pontjaidat nem veszíted el akkor sem, ha egy ideig nem vásárolsz tőlünk. Akkor veszel (és ha ezzel pénzt is szeretnél keresni, értékesítesz tovább), amikor csak kedved van hozzá!

Környezetvédelmi szempontból: A Gano Excel malajziai ültetvényén 100%-ban organikus művelési módot alkalmaz; folyamatosan csökkenti a papírcsomagolások számát, s a társadalmi felelősségvállalás kérdésében is jeleskedik.

Kérdéseiddel keresd tanácsadóinkat, vagy hívj minket munkanapokon 9-18 óra között a 06-1/796-1180-as telefonszámon!

Reméljük, nemsokára csapattagjaink között tudhatunk!

Gano Excel - egészség és jólétet hoz a családok életébe

Miért a Gano Excel?

A Gano Excel vezetősége a világ legnagyobb, 100%-ban szerves Ganoderma lucidum ültetvényét birtokolja. Egyedi termékeink rengeteg ember életminőségén javítottak már.
Váltsd valóra álmaid világklasszis wellness termékekkel!
A Gano Excel kiváló lehetőséget biztosít mindenkinek a világon, tekintet nélkül a kulturális különbségekre.
A Gano Excellel a siker a Te kezedben van! Minőségi életet élhetsz családoddal, s mindehhez kiegészítő kereseti lehetőség lehet a Tiéd.

A Gano Excellel az MLM Magazin 2013-as és 2014-es évkönyveiben is találkozhattál már:

MLM Magazin Gano Excel

Gano Excel teljeskörű cégtámogatást ajánl világszínvonalú termékekkel, átfogó akkreditációs folyamatokkal és terméktapasztalatokkal.
Csatlakozásoddal egy jól struktúrált és ígéretes marketingterv vár Rád. :-)

Hívj mielőbb!

További cikkeink...

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190