Ön itt van: Kezdőlap / Hogyan rendelhetsz webshopunkból?

Hogyan rendelhetsz a webshopunkból?

 

1. Ha még nem vagy tagja a Gano Excelnek: egy, a Gano Excel rendszerébe regisztrált tagtól, ún. szponzortól tudsz termékeket vásárolni az árlistánkon feltüntetett ajánlott fogyasztói áron. Amennyiben úgy döntesz, hogy Te magad is taggá szeretnél válni, hogy törzsvásárlói áron juthass hozzá termékeinkhez, és a promócióink (pl. 60 és 180 PV-hez köthető kedvezmények, illetve csomagajánlatok) nyújtotta előnyöket élvezd, úgy a szponzorod nevének és kódjának ismeretében regisztrálhatsz hozzánk akár honlapunkon keresztül (ennek lépéseit lásd lentebb), az összes rubrika kitöltésével. 

 

2. Ha Gano Excel tag vagy, de nem regisztráltál még a ganoexcel.hu oldalán: kérjük, hogy a honlap jobb felső sarkában található Regisztráció menüpontra kattintva add meg a kötelezően kitöltendő (csillagozott) adatokat. Minden esetben valós információt adj meg! Sikeres regisztráció után elküldjük e-mail címedre az általad kiválasztott jelszót és felhasználónevet, amivel beléphetsz honlapunkra, ezáltal webshopunkból is vásárolni tudsz (ennek lépéseit lásd lentebb).

 

3. Ha Gano Excel tag vagy, és regisztráltál már a ganoexcel.hu oldalán: Amennyiben rendelkezel már a ganoexcel.hu oldalán saját fiókkal, kattints a jobb felső sarokban található Belépés menüpontra.

Belépés után menj a Termékek menüpontra, és a kívánt termék részletes adataira kattintás után a megfelelő mennyiséget helyezd virtuális kosaradba. Az újonnan felbukkanó ablakban válaszd ki, hogy tovább szeretnél-e vásárolni, vagy a kosár tartalmát szeretnéd megnézni, és ezzel befejeznéd a vásárlási folyamatot.

A Kosár megtekintése menüpont kiválasztása esetén jelöld be számlázási és szállítási címedet, továbbá válaszd ki a kívánt fizetési módot. Amennyiben csoportos rendelést adnál le, a Megjegyzések és különleges kérések résznél tudod jelezni, mely kódokra és milyen termékeket kell felvinnünk.

Ha befejezted a vásárlást, kattints a Megrendelem! ikonra.

A megrendelést e-mailben fogjuk visszaigazolni a vásárlást követő 1 órán belül.

A munkanapokon 11 óráig leadott rendeléseket a visszaigazolást követő munkanapon, előreutalás esetén az átutalási bizonylat info@ganoexcel.hu-ra követő beérkeztét követő 2 munkanapon belül szállítja ki a futárszolgálat.

FONTOS: a regisztrációs 60 PV, illetve a 180 és 200 PV pont feletti vásárlást illető időszakos promóciós termékek 10 Ft-os kedvezményes áron kerülnek felszámításra, melyet webshopunk NEM jelöl. Amennyiben átutalással egyenlítenéd ki a rendelésed értékét, és igényt tartasz a promóciós termékekre, vedd figyelembe a 10 Ft-os darabárat, és az ezzel megnövelt összeget utald át a visszaigazolásban szereplő bankszámlaszámra! Kérdés esetén hívd a 06-1-796-1180-at.

Amennyiben nem honlapunkról szeretnél vásárolni, úgy azt megteheted e-mailben (info@ganoexcel.hu) és telefonon (06-1/796-1180) is.

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190