Ön itt van: Kezdőlap / Ganoderma / Mi a Ganoderma?

Mi a Ganoderma?

Ganoderma king

Língzhīnek (tradicionálisan kínaiul: 灵芝; japánul: reishi, 靈芝; koreaiul: yeongji, 영지) hívják a Ganoderma lucidum egy formáját, a Ganoderma tsugae közeli rokonát. A Ganoderma lucidumot különleges tisztelet övezi Ázsiában, ahol a kínai hagyományos gyógyászatban gyógyhatású gombaként használják már több mint 4000 éve. Ezért ez az ismert legrégebbi, gyógyászatban is használt gomba.
A kínai lingzhi szó jelentése: "a spirituális hatékonyság gyógynövénye", vagy ahogy még nevezik: "a halhatatlanság gombája". Tökéletes gyógynövénynek tartják a Távol-keleten feltételezett jótékony élettani és egészségügyi hatásai, valamint a mellékhatások hiánya miatt. A lingzhit megemlítik az Amerikai Gyógyszerkönyvben és a Gyógyszer Kompendiumban is.

A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) fogyasztása szinte minden korosztálynak javasolt. A gyógygombának számos pozitív hatást tulajdonítanak, melyekről az alapító, Mr. Leow Soon Seng Ganoderma lucidum könyve is beszámol: fogyasztása stimulálhatja a test ellenanyag-termelését és az emésztőrendszert, erősítheti az immunrendszert, méregteleníthet, csökkentheti az allergia kialakulásának esélyét, a koleszterinszintet, a vércukorszintet és a vérnyomást, ezek azonban csak a töredékei a gyógygombához köthető számos, feltételezett kedvező hatásnak.

Szeretnéd kipróbálni? A Ganoderma lucidum felhasználásával készült termékeinkkel kapcsolatos kérdéseivel fordulj hozzánk bizalommal az info@ganoexcel.hu e-mail címen vagy a 06-1/796-11-80-as telefonszámon, illetve tekintsd meg webáruházunk kínálatát!

Fotógalériáinkért kattints ide: ganoderma szüret, Gano Excel termékek.

Kattints a képre, és nézd meg, hogy készülnek a Gano Excel ganoderma termékei!

Ganoderma film

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190