Ön itt van: Kezdőlap / Cégfilozófia / Társadalmi felelősség

Társadalmi felelősség

Gano Excel társadalmi felelősségvállalás

Törődünk a Közösséggel
Filozófiánk lényege, azaz "egészséget és jólétet nyújtani", nem csak pusztába kiáltott szavak. Kötelezettségvállalás, melynek a Gano Excel közössége világszerte eleget tesz. Hisszük, hogy közösségbe tartozni nem csak helyes dolog, de jó üzlet is. Évről évre elámít és inspirál minket, hogy társvállalataink miképp fognak össze, hogy jobb hellyé tegyék a világot.

Gyámántok Punonak: 2009. október 23.
A festői Titicaca-tó partján fekvő Puno egy helyi tragédia színhelyévé vált: a "friaje", azaz a hideg időjárás végigsöpört a vidéken. Meleg ruházat, élelem és gyógyszerek híján Puno lakossága ki volt téve a "friaje" kegyetlen tombolásának... amíg a Gano Excel színre nem lépett. A Punoban folyó szenvedések láttán Chris Tidwell, a Gano Excel Peru munkatársa ugyanis társvállalatokból szervezett egy csapatot, hogy segítsenek a régió lakosságán. Ez a története tehát a "Gyémántok Punonak" elnevezésű műveletnek.

A Pusztítás Hulláma: Tsunami 2004. december 26.
2004. december 26-án a Richter-skála szerinti 9-es erősségű földrengés rázta meg az indonéz szigetet, Szumátrát, ami egy, a dél-ázsiai közösségek tízezreivel végző cunamit indított el.
A Gano Excel alapítványi gyűjtést szervezett az áldozatok hozzátartozóinak megsegítésére. 2004 decemberében kezdődött a gyűjtés, s a Gano Excel munkatársai és tagjai több mint 50.000 ringgitet (MYR) gyűjtöttek össze. A hozzájárulás bizonyította a vállalat elkötelezettségét a rászorultak segítése iránt. Az átadási ceremónia, amelyen ünnepélyesen átnyújtották a csekket a cunami áldozatainak, a Gano Excel Elismerési Épületben zajlott Pulau Pitangban, 2005. január 16-án a Berita Harian malajziai újság rendezésében, ami a Cunami Alapítványt is igazgatja.

Célunk
Az ültetvény környékétől egészen azokig a területekig, ahová termékeink eljutnak, megpróbálunk a közösség részeivé lenni. Összehozni az embereket, inspirálni, és egy életre szóló élménnyel megajándékozni Őket. Ez mind része a Gano Excelnek. Ez az elkötelezettség abban a hitünkben gyökeredzik, hogy bízhatunk a Gano Excelben, a változás katalizátorában.
Cégünk elképzelése, hogy a Gano Excel International falain kívül is terjesszük az emberségesség szellemét. Ez azt jelenti, hogy bátorítjuk és támogatjuk partnereinket, a társvállalatokat és közösségeiket. Ma több mint 100.000 cikket talál a keresőprogram az interneten, amik a Gano Excel által a közösségek számára biztosított lehetőségekről és hozzájárulásokról beszélnek.

a Gano Excel International Sdn Bhd. alapítója és elnöke, Leow Soon Seng

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190