Ön itt van: Kezdőlap / Cégfilozófia / Környezetvédelem

Környezetvédelem

Gano Excel a környezetvédelemért

Törődünk a környezettel... a következő generáció örökségével

Hiszünk a Föld gondozásának fontosságában, és arra ösztönzünk másokat, hogy ők is vegyenek részt ebben. Egy olyan cég számára, ami a trópusi időjárásra épít a Ganoderma lucidum termesztése során, ez magától értetődő elgondolás.

Megtettük az első lépést
Mint a környezetért felelősségét vállaló szervezet, ültetvényünkön a Ganoderma természtéséhez szövettenyészetet és 100%-ban organikus művelési módot alkalmazunk. Az ültetvényen újrahasznosítjuk a rizshéjat, a barnarizslisztet és a gumifa-kérget. A birtokon semmilyen vegyi anyagot, növényvédőszert vagy hormont nem használunk.

A kevesebb papírcsomagolás fogyasztás felé
Csomagolódobozainkkal látványosan otthagyjuk lábnyomunkat a környezetünkön, azonban a természetvédelem többet vár tőlünk. Célunk, hogy 2015-re csökkentsük a papír alapú csomagolást. Minden nap azért dolgozunk, hogy megvalósíthassuk ezt az elképzelést.

Az 50%-os papír nélküli adminisztráció felé
Alkalmazottaink is törődnek az újrahasznosítással. Cégként elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy csökkentsük a papír alapú adminisztrációt és növeljük az e-maileken és elektronikus adatátviteli eszközökön keresztüli kommunikációt; emellett pedig újrahasznosított papírt használunk.

Klímamegőrzés
A klímaváltozás megelőzésére irányuló elkötelezettségünket bizonyítandó, klímaváltozási stratégiát követünk. Tervet fogunk készíteni, hogy a vízellátási rendszer a közeljövőben teljes mértékben elektronikusan irányítható legyen. Az ültetvényt körülvevő trópusi esőerdő klímáját ma már sajátunknak tekintjük. Csökkentjük a víz- és az energiafelhasználást.

Beleadunk mindent
Hogy elérjük környezetvédelmi céljainkat, nem kell mást tennünk, mint összefogni partnereinkkel és munkatársainkkal a közös ügy érdekében. Szállítóink is fontos szereppel bírnak: az évek alatt mindig arra ösztönöztük őket, hogy természetes alapú tintát használjanak a csomagoláson. Ez nagyszerű módja annak, hogy megóvjuk a forrásokat a kimerüléstől és a vizeket a szennyeződéstől.

Célunk:
Egészségesebbé tenni a Földet, miközben egészségmegőrző termékeket forgalmazzunk, amik a "gyógynövények csodatévő királyából", a Ganoderma lucidumból készülnek.

- Mr. Leow Soon Seng, a Gano Excel International Sdn Bhd. alapítója és elnöke

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190