Ön itt van: Kezdőlap / Cégfilozófia / A vezetőség

A vezetőség

Gano Excel vezetőség

Balról jobbra:
Leow Soon Seng: a Gano Excel International alapítója és elnöke,
Lewnegie: ügyvezető igazgató,
Lew Soon Kiak: alapító és vezérigazgató,
Ooi Kheng Seng: a Gano Excel Malaysia alapítója és elnöke,
Leong Ting Yu: ügyvezető igazgató.

Az alapítók és vezetők üzenete:

Üdvözlünk a Gano Excelnél! Cégünk elképzelése, hogy elsők legyünk a wellness iparágban, megjelenik egészséget és jólétet nyújtó cégfilozófiánkban. Meghívónk mindig nyitott ajtóként áll előtted, hogy elérhesd céljaid, amelyek magasabb szintre emelik mindannyiunk életét, és amelyek segítségével a wellness iparág bajnokai lehetünk.

A Gano Excel csak a legkiválóbb minőségű termékeket gyártja, valóra váltva egy kristálytiszta elképzelést – megosztani másokkal az egészséget és a jólétet. A Gano Excelnél a csodálatos Ganoderma lucidumot állítjuk elő és forgalmazzuk, méghozzá a lehető legjobb minőségű táplálékkiegészítők, italok, valamint test- és bőrápolási termékek formájában. Elképzelésünk 1985 óta jól dokumentált folyamatosan végzett, termékeinkre irányuló kutatásainkkal és eredményes marketingtervünkkel. Az etikus üzletmenet hívei vagyunk.

A wellness iparág vezetőjeként hiszünk terjesztőink, vezetőink, alkalmazottaink, a társadalom és a környezet együttműködésén alapuló üzleti fejlődésben. Világszerte rábírjuk az embereket, hogy egészségesebb életmódot kövessenek. Sokak életkörülményein javítottunk az életstílus drámai megváltoztatásának segítségével. Hiszünk benne, hogy mindenki megérdemel egy lehetőséget, hogy sikeres lehessen!

Elkötelezettek vagyunk a technológia kutatások, a szociális felelősség és a folyamatos újítások bevezetése iránt.
Legyél Te is a Gano Excel csapatának tagja!

fotogaleria icon videok icon

Kapcsolat

 • Ügyfélszolgálat:
  +36 1 796 1180
  +36-1/796-1181
  +36-1/796-1182
  +36-1/796-1183
 • Mobil elérhetőségünk: +36 30 782 1848
 • Bank Center, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.
 • Fax: +36 1 796 1190